» Rubriek hollandse recepten maandblad «


Koken van recepten uit de hollandse keuken, waarbij gebruik wordt gemaakt van traditionele bereiding.
Maar ook Nederland zelf kent een uitgebreide keuken met vele bijzondere recepten zoals stoofpot, boerenkool met worst
aardappel menu, van 1 tot 12 personen ( zie alle kook maandbladen ).
Kaasgerechten, frituren van aardappelen in olie of bakken van taarten, koek en gebak.
Het leren koken vraagt aan iedere kok inzicht van bereidingswijze die elke keuken en gerecht vraagt.
De nostalgie van de oud hollands gerecht betekent herkenning zoals stampot, bruine bonen en peulvrucht maaltijden.
Naast vlees, vis en gevogelte braden op een temperatuur van minimaal 160 graden celsius moet u rekening houden
de tijd die nodig is om andere producten gaar te krijgen zodat de maaltijd aansluit bij het kook magazine menu.
Diverse kookboeken met nieuwe recepten van website bezoekers die het online kookboek inzien.

» Vaktijdschrift Afsluiten «